Vacature HR Assistent

25/06/2019

Stafa Group groeit. We zijn dan ook regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons bouwen aan het succes van ons familiebedrijf. We vinden het belangrijk dat het prettig is om bij ons te werken; hard werken combineren we daarom meteen plezierige werksfeer, korte communicatielijnen en goed teamwork. Samen bereiken we immers het beste resultaat!

We zijn op zoek naar een:

HR Assistent (M/V) | 28-32 u/w
Standplaats Maarheeze

Functieomschrijving

Met je administratieve en organisatorische talenten en affiniteit met HR systemen en arbeidsvoorwaarden zorg je voor een volledige, nauwkeurige en efficiënte HR administratie. Daarnaast werk je samen met het team aan continue verbetering en verdere automatisering van de (gedigitaliseerde) HR processen.
Als HR assistent ben je van vele markten thuis. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de HR administratie (in-, door- en uitstroom), recruitment, het aanmaken van contracten, correspondentie, het invoeren en wijzigen van de persoonsgegevens in ons nieuw HR systeem en uitvoering van het wagenparkbeheer. Als key-user van HR systemen ben je samen met je collega verantwoordelijk voor de rapportages en speel je een belangrijke rol in het bewaken van de integriteit van de HR data. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor HR gerelateerde vragen en heb je veelvuldig contact met managers en medewerkers. Kortom, een veelzijdige en uitdagende rol in een leuk HR team.

Jouw profiel

  • HBO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar werkervaring in een HR gerelateerde functie, bijvoorbeeld als administratief medewerker HR en/of intercedent
  • Affiniteit, interesse en goede beheersing van HR systemen en MS office
  • Kennis van HR wet- en regelgeving en sociale zekerheid
  • Zelfstandig, initiatiefrijk, resultaatgericht, nauwkeurig en je bent administratief en organisatorisch sterk
  • Gedrevenheid om verbeteringen door te voeren en ervaring in het met werken in projectteams
  • Een collegiale, positieve en servicegerichte instelling
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal


Ons profiel

Stafa Group is opgericht in 1977 en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste voorraadhoudende importeurs van bevestigingsmaterialen in de Benelux. Ons bedrijf telt inmiddels 130 betrokken medewerkers die zorgen dat we specialist zijn binnen onze markt. We hebben een assortiment van meer dan 75.000 artikelen waarvan een groot deel direct uit voorraad leverbaar is. Daarnaast leveren we grote industriële relaties een compleet pakket componenten vanaf tekening of model en zijn we specialist in klant-specifieke verpakkingsoplossingen. Bij alles wat we doen vinden we het bieden van service, het leveren van kwaliteit, een hoge mate van flexibiliteit en een persoonlijke benadering ontzettend belangrijk.

Aanbod

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan binnen een team van collegiale en enthousiaste medewerkers.Verder zijn wij een groeiend, dynamisch en internationaal georiënteerd bedrijf waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard bieden wij prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dienstverband per direct.

Voor meer informatie
kun je contact opnemen met Peter Duisters(HR Adviseur), tel.: +31 (0)495-599888.Stafa hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we je originele diploma’s en/of referenties kunnen opvragen en controleren.

Sollicitaties met CV kun je richten aan Stafa Group t.a.v. P
eter Duisters, Postbus 2670, 6026 ZH Maarheeze of naar jobs@stafa.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld