Product sourcing

Stafa Assembly levert naast standaard bevestigingsartikelen (DIN/ISO) vele speciale componenten vervaardigd op klant specifieke basis / tekening. U kunt dus prima bij ons terecht voor al uw specials vanaf tekening uit bijv. staal, aluminium maar ook kunststof spuitgietdelen. Hiervoor hebben wij uitstekende partners in Nederland, Europa en het Verre Oosten.

Onze collega’s van Stafa Trading en onze kantoren in China en Taiwan helpen ons bij het zoeken van de juiste bron / fabrikant voor uw producten. Wij verzorgen uiteraard het gehele, sampling-, productie- en verschepingsproces. Omdat wij vele containers per jaar verschepen kunnen wij eenvoudig zendingen combineren in het Verre Oosten. Wellicht is dit met uw eigen volume alleen niet mogelijk.

Daarnaast nemen wij graag uw logistieke zorgen over en kunnen we al uw producten op uw wensen verpakken. Uw voorraad is in ons 20.000 palletplaatsen tellende magazijn in goede handen. Al met al realiseren wij dus een verlaging van uw integrale kostprijs en bieden we zekerheid van kwaliteit, continuïteit en beschikbaarheid.

Connect met Stafa Assembly en vraag naar de mogelijkheden!