Vacature logistiek medewerker-orderpicker AVONDPLOEG

09/06/2019

Stafa Group groeit. We zijn dan ook regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons bouwen aan het succes van ons familiebedrijf. We vinden het belangrijk dat het prettig is om bij ons te werken; hard werken combineren we daarom meteen plezierige werksfeer, korte communicatielijnen en goed teamwork. Samen bereiken we immers het beste resultaat!

We zijn op zoek naar een:

Logistiek medewerker / Orderpicker voor onze avondploeg (M/V) - Standplaats Maarheeze


Functieomschrijving

Wil je als student een bijbaan in de avonduren dan is het werken als logistiek medewerker/ orderpicker in onze avondploeg wellicht iets voor jou. Als logistiek medewerker / orderpicker ben je verantwoordelijk voor het picken en verwerken van diverse goederen. Je werkt routinematig en volgens vastgestelde procedures. Klantgerichtheid, het leveren van kwaliteit en betrokkenheid is waar onze medewerkers dagelijks voor staan. Bij al je werkzaamheden zijn nauwkeurigheid en ook snelheid van groot belang. Algemene regels met betrekking tot veiligheid, milieu, ARBO en kwaliteit neem je in acht.
 

Je taken en verantwoordelijkheden zijn: 

 • Het lossen, controleren en laden van goederen
 • Magazijnbeheer
 • Het verzamelen van artikelen voor orders
 • Het verzendklaar maken van bestellingen en orders
 • Het bieden van algemene logistieke ondersteuning
 • Het verrichten van periodieke tellingen

Jouw profiel:

 • Opleidingsniveau: LBO / VMBO / MAVO (of studerend)
 • Je bent accuraat en je hebt oog voor kwaliteit
 • Je kunt goed zelfstandig werken en je hebt een productieve instelling
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Een goede lichamelijke conditie is van belang vanwege de fysieke arbeid bij deze functie
 • Je bent minimaal een maar liefst meerdere dagen per week beschikbaar tussen 17.45 uur en 22.00 uur

Ons profiel

Stafa Group is opgericht in 1977 en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste voorraadhoudende importeurs van bevestigingsmaterialen in de Benelux. Ons bedrijf telt inmiddels 120 betrokken medewerkers die zorgen dat we specialist zijn binnen onze markt. We hebben een assortiment van meer dan 75.000 artikelen waarvan een groot deel direct uit voorraad leverbaar is. Daarnaast leveren we grote industriële relaties een compleet pakket componenten vanaf tekening of model en zijn we specialist in klant-specifieke verpakkingsoplossingen. Bij alles wat we doen vinden we het bieden van service, het leveren van kwaliteit, een hoge mate van flexibiliteit en een persoonlijke benadering ontzettend belangrijk.

Aanbod

Wij bieden een afwisselende baan binnen een team van collegiale en enthousiaste medewerkers.Verder zijn wij een groeiend, dynamisch en internationaal georiënteerd bedrijf waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard bieden wij prima arbeidsvoorwaarden. Dienstverband per direct.Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Duisters(HR Adviseur), tel.: +31 (0)495-599888.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Duisters (HR Adviseur), tel.: 0495-599888 of mailen naar jobs@stafa.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld