Vacature Sales Support Medewerker Export

04/06/2019

Stafa Group groeit. We zijn dan ook regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons bouwen aan het succes van ons familiebedrijf. We vinden het belangrijk dat het prettig is om bij ons te werken; hard werken combineren we daarom meteen plezierige werksfeer, korte communicatielijnen en goed teamwork. Samen bereiken we immers het beste resultaat!

We zijn op zoek naar een:

Sales Support Medewerker Export (M/V) 39 u/w - Standplaats Maarheeze


Functieomschrijving

Als sales support medewerker ben je onderdeel van het commerciële binnendienst team en werk je nauw samen met
de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van orders en offertes, als ook het ondersteunen van onze commerciële afdeling. Je werkgebied omvat de buitenlandse markt bestaande uit o.a. (groot)handelaren, grossiers en inkoopcombinaties. Doordat je veel contact hebt met collega’s en klanten is je rol afwisselend maar ook redelijk hectisch. Je zult op dagelijkse basis samenwerken met de afdelingen inkoop en productie. Stafa exporteert 70% van haar omzet naar meer dan 45 landen aan o.a. (groot)handelaren, grossiers, eindverbruikers en inkoopcombinaties. Je legt verantwoording af aan de commercieel manager.
 

Taken en verantwoordelijkheden

  • Je voert orders in, stelt offertes op en je verzorgt de correspondentie met relaties
  • Je zorgt voor transport-en leverplanning
  • Je biedt administratieve ondersteuning aan het complete salesteam
  • Je voert verpakbewerkingen in en je verzorgt hierbij de administratie en planning

Jouw profiel

  • Je hebt MBO werk-en denkniveau
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je beheerst de Engelse en Duitse taal uitstekend in woord en geschrift
  • Je bent een echte team-player, flexibel, professioneel, gestructureerd, stressbestendig en kwaliteitsbewust

Ons profiel

Stafa Group is opgericht in 1977 en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste voorraadhoudende importeurs van bevestigingsmaterialen in de Benelux. Ons bedrijf telt inmiddels 130 betrokken medewerkers die zorgen dat we specialist zijn binnen onze markt. We hebben een assortiment van meer dan 75.000 artikelen waarvan een groot deel direct uit voorraad leverbaar is. Daarnaast leveren we grote industriële relaties een compleet pakket componenten vanaf tekening of model en zijn we specialist in klant-specifieke verpakkingsoplossingen. Bij alles wat we doen vinden we het bieden van service, het leveren van kwaliteit, een hoge mate van flexibiliteit en een persoonlijke benadering ontzettend belangrijk.

Aanbod

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan binnen een team van collegiale en enthousiaste medewerkers.Verder zijn wij een groeiend, dynamisch en internationaal georiënteerd bedrijf waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard bieden wij prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dienstverband per direct.Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Duisters(HR Adviseur), tel.: +31 (0)495-599888.Stafa hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we je originele diploma’s en/of referenties kunnen opvragen en controleren.

Sollicitaties met CV kun je richten aan Stafa Group t.a.v. P
eter Duisters, Postbus 2670, 6026 ZH Maarheeze of naar jobs@stafa.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld