Vacature vakantiewerkers zomer 2019

09/06/2019

Stafa Group groeit. We zijn dan ook regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons bouwen aan het succes van ons familiebedrijf. We vinden het belangrijk dat het prettig is om bij ons te werken; hard werken combineren we daarom meteen plezierige werksfeer, korte communicatielijnen en goed teamwork. Samen bereiken we immers het beste resultaat!

We zijn op zoek naar:

Vakantiewerkers(M/V) - Standplaats Maarheeze


Ben jij een gedreven student of scholier die graag iets wil bijverdienen? Overdag of juist ’s avonds? Dan heeft Stafa hiervoor een interessante mogelijkheid. We zijn op zoek naar vakantiewerkers voor de komende zomerperiode. Werktijden van 08.00 uur tot 17.00 uur of van 16.45 uur tot 21.00 uur.

Functieomschrijving:

Als vakantiewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren en verwerken/verpakken van diverse goederen, onder supervisie van een voorman en/of werkvoorbereider. Aan de hand van een paklijst of bewerkingsbon verwerk je deze goederen. Tijdens dit verwerkingsproces controleer je nauwkeurig op artikelnummer, aantal, samenstelling en kwaliteit. Onjuistheden worden gerapporteerd aan de voorman of werkvoorbereider, waarna bekeken wordt welke acties genomen dienen te worden. Als vakantiewerker werk je routinematig en volgens vastgestelde procedures. Algemene regels met betrekking tot veiligheid, milieu, ARBO en kwaliteit neem je in acht. 

Functie-eisen

  • Opleidingsniveau: LBO / VMBO / MAVO of studerend
  • Je bent accuraat en je hebt oog voor kwaliteit
  • Je kunt goed zelfstandig werken en je hebt een productieve instelling
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Een goede lichamelijke conditie is van belang vanwege de fysieke arbeid bij deze functie
  • Je bent dagelijks beschikbaar tussen 08.00 uur tot 17.00 uur of van 16.45 uur tot 21.00 uur

Ons profiel

Stafa Group is opgericht in 1977 en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste voorraadhoudende importeurs van bevestigingsmaterialen in de Benelux. Ons bedrijf telt inmiddels 120 betrokken medewerkers die zorgen dat we specialist zijn binnen onze markt. We hebben een assortiment van meer dan 75.000 artikelen waarvan een groot deel direct uit voorraad leverbaar is. Daarnaast leveren we grote industriële relaties een compleet pakket componenten vanaf tekening of model en zijn we specialist in klant-specifieke verpakkingsoplossingen. Bij alles wat we doen vinden we het bieden van service, het leveren van kwaliteit, een hoge mate van flexibiliteit en een persoonlijke benadering ontzettend belangrijk.

Aanbod

Wij bieden een afwisselende bijbaan binnen een team van collegiale en enthousiaste medewerkers. Uiteraard bieden wij prima arbeidsvoorwaarden en dienstverband per direct.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Duisters (HR Adviseur), tel: 0495-599888, of mailen naar jobs@stafa.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld