Multi1

Assortiment → Multi+®

Multi+®

Onder eigen label importeert Stafa schroeven met unieke, revolutionaire eigenschappen die het schroeven makkelijk, sneller en voordeliger maken. Geschikt voor alle soorten hout. Multi+® bestaat uit een compleet assortiment.

Kleursegmentatie

Multi+® is verkrijgbaar in gebruiksvriendelijke dozen met een klep aan de voorzijde. De verschillende typen schroeven in het Multi+® assortiment zijn herkenbaar aan de kleursegmentatie. Elk type heeft een eigen kleur die ook duidelijk op de verpakking te herkennen is. Op de etiketten staat een lijntekening van de schroef en een pictogram van de kopindruk met infromatie over het benodigde bitje. Daarnaast is de afmeting van de schroef extra groot geprint.

Dozen met labels in verschillende kleuren zorgen voor een eenvoudige herkenning van het juiste type schroef.

Multi3

Succesvol winkelconcept

Het volledige assortiment van Multi+® bestaat uit 8 verschillende type schroeven. In de meest optimale opstelling heeft u hiervoor 5 meter schapruimte nodig. Daarmee beschikt u over een succesvol winkelconcept met visueel en functioneel aantrekkelijke communicatiemiddelen en test center. U kunt ook een gedeelte van het concept inzetten; bijvoorbeeld één bepaald type schroef of een beperkt aantal dozen van verschillende typen. Alles is mogelijk! Op basis van de beschikbare ruimte op uw locatie adviseren wij u graag over de juiste samenstelling.

Multi2
Ruud Melkert

Benieuwd wat Stafa voor uw organisatie kan betekenen?
Ik help u graag.

Ruud Melkert

Team Lead The Netherlands & Flanders

Benieuwd wat Stafa voor uw
organisatie kan betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.