Bedankt voor uw bezoek!

Bedankt dat u onze stand heeft bezocht tijdens de ESEF 2024. Uiteraard staan we graag voor u klaar om te bespreken wat Stafa voor u kan betekenen. We doen ons best om alle gesprekken die op de beurs plaats hebben gevonden zo spoedig mogelijk op te volgen. Mocht u ondertussen al vragen hebben over onze producten en/of diensten, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Pand-LR2

Diensten

Stafa staat voor een breed assortiment in fasteners en maatwerk in specials. Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid gaan daarbij hand in hand. Daarnaast ontzorgen we onze klanten met het maken van montagesets, oppervlaktebehandeling, private label, assemblage, logistieke oplossingen, voorraadbeheer (kanban) en meer. Ontdek wat Stafa voor uw bedrijf kan betekenen.

Bekijk onze diensten

Assortiment

Stafa beschikt over een breed assortiment bevestigingsmaterialen. Schroeven, moeren, bouten, ringen, pluggen, draadstangen en verankeringen zijn uit voorraad leverbaar. Kenmerkend is de grote variatie aan (thermisch) verzinkte producten. Onze bevestigingsmaterialen voldoen aan de internationale DIN- en ISO-normen. Het assortiment van Stafa bestaat uit zo’n 75.000 kwaliteitsproducten. 

Ontdek assortiment
Pand-LR2