Smile-28-10-2019349615

Kwaliteit

Alles begint met kwaliteit

Kwaliteit is geen momentopname. Kwaliteit kan niet zonder continuïteit. Monitoren, testen en doorontwikkelen, steeds opnieuw, omdat er altijd ruimte is voor verbetering. En dat is bij Stafa meer dan een nobel streven. Het leveren van hoogwaardige kwaliteit zit verweven in ons DNA. Al vanaf de start van Stafa in 1977 was er de rotsvaste overtuiging dat kwaliteit de weg naar de toekomst plaveit. Dat fundament bewaken we op verschillende manieren.

Productkwaliteit

De producten van Stafa voldoen aan alle wettelijke normen en zijn CE-gekeurd waar nodig. Stafa werkt bij voorkeur rechtstreeks met producenten en dat zijn nagenoeg alleen gecertificeerde fabrikanten. Stafa beschikt over een eigen meetkamer om producten te testen en zo de kwaliteit te borgen op basis van AQL-normen. Onze kwaliteitscontrole bestaat onder meer uit:

  • Controles op draadafwijkingen
  • Optische controles
  • Hardheidsmetingen
  • Microscopische oppervlaktecontroles
  • Zoutneveltesten

Testresultaten worden zorgvuldig vastgelegd en volgens afspraak gecommuniceerd. Productcertificaten zijn op aanvraag beschikbaar.

Smile-28-10-2019349656

Proceskwaliteit

Voor het doorlopend optimaliseren van processen werkt Stafa conform ISO 9001-2015. Ieder proces heeft een functie en iedere actie is doelgericht. Zelfevaluatie leidt tot zelfkennis en dat vertalen we naar concrete verbeterpunten. Daarmee houden we onze processen efficiënt, de kosten onder controle en de kwaliteit op het gewenste niveau. Onze investeringen in proceskwaliteit dragen zo bij aan een hogere klanttevredenheid.

Smile-28-10-2019349677

Geavanceerd orderpick-systeem

Stafa heeft geïnvesteerd in een geavanceerd orderpick-systeem van Kardex Remstar. Deze verticale liftsystemen (shuttles) stellen ons in staat zeer hoge opslag- en pickcapaciteit te generen voor al onze kleine orderregels en Kan-Ban orders. Op een zeer klein vloeroppervlak kan ontzettend veel opgeslagen worden. De shuttles worden direct aangestuurd door ons nieuwe WMS. Met de laatste ontwikkelingen gaan we gebruik maken de nieuwste technologie op het gebied van opslag, pickefficiëntie en procesbetrouwbaarheid. Dit gaat ons enorm gaat helpen in flexibiliteit, nauwkeurigheid, veiligheid en ergonomie. Stafa heeft een enorme stap gezet in de verdere automatisering en innovatie van haar warehouse.

Paternoster-1

Benieuwd wat Stafa voor uw
organisatie kan betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.