ESEF uitgesteld

ESEF uitgesteld tot Maart 2022

Helaas moeten we via deze weg melden dat de ESEF 2020 dit jaar niet doorgaat en wordt verzet naar Maart 2022. Dit is besloten door de organisatie. Gezien de huidige omstandigheden lijkt ook ons dit de beste keuze. Hieronder het officiele persbericht vanuit de ESEF organisatie. Uiteraard zal STAFA in 2022 aanwezig zijn op de beurs. Zodra de nieuwe datum bekend is zullen we dit ook communiceren.

"TechniShow 2020 en ESEF Maakindustrie die gepland stonden om van 1 – 4 september bij Jaarbeurs te worden georganiseerd, worden verplaatst naar maart 2022.

De coronacrisis zorgt ervoor dat de markt onder druk staat en dat bedrijven in de maakindustrie onzekere tijden beleven. Veel exposanten van de TechniShow 2020 en ESEF Maakindustrie hebben aangegeven het laten doorgaan van de TechniShow 2020 en ESEF Maakindustrie in september van dit jaar – in het licht van de huidige omstandigheden – niet wenselijk te vinden.

Met de kennis van nu is het nog niet duidelijk of de richtlijnen van de overheid wel de ruimte bieden om na 1 september aanstaande een groot event te organiseren. Omdat een dergelijke events een lange voorbereidingstijd nodig hebben en er veel onzekere factoren een rol spelen, is nu – in overleg met alle stakeholders – besloten de vakbeurzen te verplaatsen.

De organisatie meent dat met deze verplaatsing recht wordt gedaan aan de belangen van alle stakeholders en dat in 2022 onder betere omstandigheden een goede beurs kan worden georganiseerd.

“Samen met alle partners en exposanten kijken wij uit naar de editie van 2022. We zijn ervan overtuigd dat wij er gezamenlijk weer een groot succes van gaan maken.”"

Benieuwd wat Stafa voor uw
organisatie kan betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.