fastener_fair_stuttgart_logo_3229

Fastener Fair Stuttgart uitgesteld

Zojuist is bekend gemaakt dat de Fastener Fair Stuttgart, welke eerder al uitgesteld was tot November 2022, dit jaar niet meer plaats zal vinden. De eerstvolgende editie zal plaats gaan vinden van 21 t/m 23 Maart 2023.

De organisatie laat weten dat het in hun ogen niet verantwoord is om deze beurs plaats te laten vinden. Uiteraard speelt COVID-19 hierin de hoofdrol. Doordat het virus nog steeds de wereld in zijn macht heeft is het niet mogelijk om de beurs op een verantwoorde en tevens succesvolle manier door te laten gaan. Stafa staat volledig achter deze beslissing en hoopt dat de beurs in 2023 weer net zo succesvol mag zijn als de voorgaande edities. 

Uiteraard staan we graag voor u klaar indien u op zoek bent naar bevestigingsmaterialen of interesse heeft in een van onze diensten. Neem gerust contact op via info@stafa.nl en we helpen u graag verder!

De officiële berichtgeving van Mac Brooks is te lezen via https://fastenerandfixing.com/exhibition-news/fastener-fair-stuttgart-postponed-until-2023/

Benieuwd wat Stafa voor uw
organisatie kan betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.