Smile-16-02-2022503382

Stafa lanceert LogiBin®

Ons nieuwe en innovatieve logistieke bin-systeem helpt u om uw supply chain te optimaliseren!  LogiBin® is een slimme methode om ervoor te zorgen dat er altijd voldoende bevestigingsmaterialen op voorraad zijn, zonder dat dit veel ruimte in beslag neemt. Het is gebaseerd op Kanban, een bewezen methode om processen efficiënt te organiseren. LogiBin® is ideaal voor met name productiebedrijven. Een groot voordeel van onze service is het feit dat medewerkers op de vloer direct inzicht hebben in de status van een item via het RFID-scanpaneel.

Tijdens de ontwikkeling hebben we goed geluisterd naar verbetervoorstellen van gebruikers van soortgelijke systemen. Dit hebben we verwerkt in LogiBin® waarmee we een grote stap vooruit zetten in de informatievoorziening voor onze klanten.

Smile-16-02-2022503333

Door het gebruik van RFID technologie wordt het bijhouden van de voorraad op locatie efficiënt beheerd. Zowel de mensen op de werkvloer, als de mensen van de inkoopafdeling hebben direct inzicht in de bestelde producten en de status hiervan. Dit zorgt voor duidelijke inzichten en minder onnodige communicatie intern. Naast het duidelijk inzicht is het natuurlijk van groot belang dat uw productieproces continu door kan lopen. LogiBin® is gebaseerd op het welbekende Kanban principe en zorgt ervoor dat u ten alle tijden voldoende voorraad om het productieproces te waarborgen.

 

Wil je meer weten? Neem dan contact op via körver@stafa.nl of neem een kijkje op https://www.stafa.nl/nl/logibin

Benieuwd wat Stafa voor uw
organisatie kan betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.