Foto3

De Voordelen

Voordelen LogiBin

Altijd voldoende bevestigingsmaterialen beschikbaar. Geen risico op stilstand, makkelijker inkopen en minder kosten voor handling en administratie. Met het innovatieve LogiBin-systeem maakt Stafa dat mogelijk. Ontdek hoe automatisering het verschil maakt.

Optimale voorraadstroom

Door het LogiBin-systeem kom je nooit zonder voorraad te zitten. Het productieproces kan dan dus altijd doorgaan. Voorraden worden afgestemd op de behoefte. Slechts een beperkte oppervlakte van de productieruimte is nodig om voorraad te plaatsen, dus geen groot magazijn nodig.

Foto1

Heldere inzichten

Medewerkers op de vloer hebben zelf direct inzicht in de status van een artikel via het RFID-scanpaneel. Inkopers hebben via het portaal direct inzicht in voorraden en verbruik van artikelen.

Foto3

Besparing in kosten en tijd

Het opnemen, aanvragen en bestellen van artikelen is niet meer nodig. Alles verloopt geautomatiseerd. Administratieve inkoopkosten lopen sterk terug.   

Foto5

Volledige ontzorging

Stafa beheert de complete goederenstroom van de artikelen en denkt proactief mee in het optimaliseren van de voorraad. Een vaste accountmanager van Stafa monitort de artikelen dagelijks en reageert proactief bij uitzonderlijk verbruik.

Foto2

Terugdringen afvalstroom

Doordat de bakken gevuld geleverd worden, hoeft er geen verpakkingsmateriaal meer afgevoerd te worden.          

Foto4
chris-013852900-1577977007_small

Stafa Group is een laagdrempelige organisatie, dus schroom niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of informatie wenst.

Chris Körver

Manager Supply Systems