tegel Ivo

Directielid en mede-eigenaar Ivo van Gool Stafa verlaat Stafa

Beste relatie,

Er is een eind gekomen aan mijn rol binnen Stafa; ik ga Stafa na 22 jaar verlaten. Het is een erg lastige beslissing geweest maar de enige juiste; een nieuw pad wacht op mij.

Mijn Stafa avontuur begon in 1998 toen ik 19 jaar oud was. Destijds begonnen als productieplanner en een paar jaar later startte ik op de commerciële afdeling als verkoper Franstalige klanten.

Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en dat ik mezelf heb kunnen ontwikkelen en veel heb mogen leren. Dank aan mijn broer Joep en Pim voor hun geduld in de afgelopen periode en zeker ook een speciaal dankwoord aan alle geweldige collega's: zonder jullie bestaat er geen Stafa! De 'Stafa-familie' ga ik ontzettend missen en dit prachtige familiebedrijf zit voor altijd in mijn hart.

Dankbaar

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de onvergetelijke tijd en dat we Stafa hebben gebracht waar we nu staan: een internationaal gerespecteerd bedrijf, opererend in verschillende branches en industrieën, 130 collega's en actief in 50 landen. Toen ik in 2001 op de verkoopafdeling terechtkwam waren we met 35...

Continuïteit

Belangrijk om te weten is dat er voor de dagelijkse gang van zaken weinig verandert. Stafa zal worden voortgezet door mijn broer Joep van Gool en Pim van Leeuwen. Beiden zijn nu al directieleden. De continuïteit is daarmee geborgd en Stafa blijft een vertrouwd familiebedrijf.


Ik zal de komende tijd gaan gebruiken om dit alles een plekje te geven en mijn nieuwe richting verder te gaan vormgeven.

Ivo van Gool

Benieuwd wat Stafa voor uw
organisatie kan betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.