Topcalf

Hoe tevreden zijn onze klanten met LogiBin®?

Hoe tevreden zijn onze klanten met LogiBin®?

Dat hebben we onder andere gevraagd aan Niels Westerbeek en Rowin Boksebeld van de firma Topcalf uit Raalte. Topcalf produceert een compleet assortiment aan kalverhuisvesting van hoge kwaliteit met oplossingen voor iedere melkveehouder. Alle Topcalf kalverboxen en kalverhutten voldoen aan de gestelde EU-voorschriften en leveren topprestaties op gebied van dierwelzijn, klimaat, hygiëne en werkcomfort. Topprestaties verwachten ze ook van hun leveranciers en dat krijgen ze van STAFA. Hieronder hun bevindingen over onze service via LogiBin®:

1. Waarom hebben jullie gekozen voor LogiBin® van Stafa?

“Ontzorging en continuïteit van interne processen vinden wij zeer belangrijk. Het is doodzonde om out of stock te raken van materiaal dat relatief weinig kost. Daarnaast is het voorraad beheer van bouten en moeren tijdrovend en lastig. Doordat STAFA de afname goed in beeld heeft, zijn ook adhoc afnames nu goed opgevangen. De structuur van deze afnames hebben we zelf altijd slecht kunnen borgen. Door LogiBin® van STAFA is dit nu volledig onder controle.”

2. Wat zijn jullie besparingen/efficiëntieslagen die jullie behalen middels LogiBin®?

“De besparingen van LogiBin® zitten voor ons met name in het voorkomen dat de voorraad op is en wij duurdere bouten en moeren met spoed in de buurt moeten kopen. Daarnaast vervalt nu het stuk handeling van collega’s die normaliter de bestellingen deden. Het terugbrengen van het aantal facturen is eveneens kostenbesparend. Ook in het magazijn en op de werkvloer hebben we een flinke verbeterslag gemaakt”

3. Zouden jullie LogiBin® aanraden bij andere bedrijven en waarom?

“Ik zou LogiBin® zeker aanraden vanwege het nauwe klantcontact met Stafa en de oplettendheid van hen. Mocht er iets anders lopen dan verwacht dan komt er vanuit STAFA meteen een bericht wat als erg prettig wordt ervaren. Daarnaast is de out of stock ratio zeer nihil en is dit alleen in de opstartfase soms voor gekomen aangezien er bepaalde behoeftes verkeerd in beeld waren gebracht vanuit Topcalf. Veranderingen in stuklijsten en behoeftes zijn momenten waar beide partijen scherp op moeten zijn om de voorraad altijd op peil te houden. Daar denkt STAFA zeer goed in mee. LogiBin® is ontzorgend en prettig om mee te werken en zet Topcalf in de goede richting wat betreft voorraadbeheer.”

Wilt u ook weten wat STAFA voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Chris H.M. Körver - Manager Supply Systems. mail: korver@stafa.nl of bel 0495 599888

Benieuwd wat Stafa voor uw
organisatie kan betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.