Website-HQ

Stafa x HQ Pack

Om ervoor te zorgen dat waardevolle en gevoelige onderdelen in onberispelijke staat op hun bestemming aankomen, is vaak een beetje extra aandacht nodig. Dit kan gaan van robuustere verpakkingsopties tot een op maat gemaakte totaaloplossing. Met eigen ontwikkelings- en productiefaciliteiten en eigen cleanrooms, kan HQ Pack ontwerpen, bouwen en verpakken om aan de exacte vereisten van kun klanten te voldoen. Ze leveren hiermee topprestaties en dat verwachten ze ook van hun leveranciers, zo ook van STAFA. Hieronder hun bevindingen over onze service via LogiBin®:

1. Waarom hebben jullie gekozen voor LogiBin® van Stafa?

Het is van groot belang om onze interne processen te stroomlijnen en te zorgen voor continuïteit. Het is namelijk zonde om zonder materiaal te zitten, vooral als het om relatief goedkope onderdelen zoals bouten en moeren gaat. Een tekort aan deze materialen kan leiden tot vertraging en extra kosten voor orders. Het beheer van onze voorraad bouten en moeren was tijdrovend en soms uitdagend. Gelukkig heeft STAFA nu een duidelijk beeld van onze behoeften, waardoor ze ad-hoc bestellingen efficiënt kunnen verwerken. Met behulp van LogiBin® hebben we nu volledige controle over dit deel van onze voorraad.

 

2. Was zijn jullie besparingen/efficiëntieslagen die jullie behalen middels LogiBin®

LogiBin® heeft voor ons aanzienlijke besparingen mogelijk gemaakt. Dit is met name te danken aan het vermijden van situaties waarin we dringend duurdere bouten en moeren moeten aanschaffen omdat onze voorraad op is. Bovendien voorkomen we dat onze productie wordt stilgelegd, wat aanzienlijke kosten met zich meebrengt. Daarnaast is er nu geen noodzaak meer voor onze collega's om bestellingen te plaatsen, wat een tijdrovende taak was. Het verminderen van het aantal facturen draagt ook bij aan kostenbesparingen. Tot slot hebben we dankzij deze verbeteringen in ons magazijn en op de werkvloer aanzienlijke vooruitgang geboekt.

 

3. Zouden jullie LogiBin® aanraden bij andere bedrijven en waarom?

Ik zou LogiBin® ten zeerste aanbevelen vanwege de nauwe klantrelatie met Stafa en hun alertheid. Als er onverwachte zaken optreden, krijgen we direct een melding van STAFA, wat als zeer positief wordt ervaren. Wijzigingen in stuklijsten en behoeften zijn momenten waarop beide partijen alert moeten zijn om onze voorraad op peil te houden, en STAFA denkt hier zeer constructief mee. LogiBin® biedt een zorgeloze en prettige samenwerking en helpt ons in de juiste richting als het gaat om voorraadbeheer.

 

Wilt u ook weten wat STAFA voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Chris H.M. Körver - Manager Supply Systems. mail: korver@stafa.nl of bel 0495 599888

Benieuwd wat Stafa voor uw
organisatie kan betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.