intern4-klein-060809300-1565679149

Diensten → Containerimport

Containerimport

Importeren vanaf de wereldmarkt is complex en tijdrovend. Er zijn veel procedures en (internationale) regelgeving vraagt om specialistische kennis. Vermijd onnodige risico’s en profiteer van decennia ervaring van een partner die het gehele traject begeleidt. Uw order wordt geproduceerd in een van onze fabrieken en gaat daarna direct per container naar de eindbestemming.

 

  • Zorgvuldig geselecteerde Europese en Aziatische partners
  • Prijsvoordeel door inkoopvolume
  • Ontzorgen in douanefaciliteiten

Toegang tot een internationaal netwerk van kwalitatieve fabrikanten. Productie exact conform specificaties. Geen zorgen over distributie of douane. Orderbegeleiding van deur tot deur, overal ter wereld. Stafa maakt importeren vanaf de wereldmarkt toegankelijk voor ieder bedrijf.

Zorgeloos importeren vanaf de wereldmarkt

Met Stafa doet u rechtstreeks zaken met zorgvuldig geselecteerde Europese en Aziatische partners. Vanuit onze kennis met zowel klant als fabrikant begeleidt Stafa het gehele importtraject. Uw order wordt geproduceerd in een van onze fabrieken en gaat daarna direct per container naar ieder gewenst adres ter wereld.

Container1

Prijsvoordeel

Producteisen, invoerrechten, douaneformaliteiten: importeren is een complex proces dat aan vele regels onderhevig is. Met Stafa bent u verzekerd van een ervaren partner die het gehele traject begeleidt. Stafa werkt voornamelijk rechtstreeks met gecertificeerde fabrikanten. Daardoor is het mogelijk om producten te betrekken volgens eigen specificaties tegen de beste condities. Bovendien profiteert u van ons inkoopvolume, waardoor u prijsvoordeel krijgt zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Uw onderneming, onze expertise: samen groeien we verder.

Container2
Natalia van Kooi

Benieuwd wat Stafa voor uw organisatie kan betekenen?
Ik help u graag.

Natalia van Kooi

Sales Coordinator Container Import

Benieuwd wat Stafa voor uw
organisatie kan betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.