LogiBin homepageV2

Diensten → Kanban Systeem

Kanban Systeem

Efficiency begint bij ongestoorde productie. Met het Stafa Kanban Systeem wordt uw voorraadproces geoptimaliseerd. Geavanceerde technologie, waaronder RFID, zorgt voor het doorlopend analyseren van afnamegegevens. Voorraden worden tijdig aangevuld en dus kan uw productieproces altijd doorgaan. Bij veranderende productieomstandigheden worden de parameters naar wens aangepast. Zo houden we de processen efficiënt en de kosten laag. Het Kanban Systeem zorgt voor significante kostenbesparingen op verschillende terreinen:

 

  • Beheerskosten
  • Administratiekosten
  • Voorraadkosten
  • Personeelskosten
  • Afvalstroom van verpakkingsmateriaal

De productgroep bevestigingsmaterialen omvat doorgaans een grote diversiteit aan artikelen, die doorlopend beheerd en besteld dienen te worden om de continuïteit van het productieproces te garanderen. Hoe geavanceerd een product ook is, zonder de juiste bevestigingsmaterialen valt er niets te assembleren. Het productie- of assemblageproces valt dan stil, met alle gevolgen van dien.

Smile-16-02-2022503349

Ongestoorde productie

Het Stafa Kanban systeem zorgt voor ongestoorde productie, want door just-in-time leveringen worden de voorraadniveaus afgestemd op de processen. Onze Two-Bin specialisten monitoren de afnames continu en sturen waar nodig bij. Daardoor bent u verzekerd van een optimaal voorraadproces. Een vaste contactpersoon beheert uw gegevens en belangen. Een persoonlijke benadering staat dus centraal en dat is Stafa ten voeten uit.

Volautomatisch

Met ons innovatieve Kanban-systeem hoeft u geen individuele componenten meer te bestellen. Alles verloopt geheel automatisch. Met de RFID-scanner worden lege bakken gesignaleerd. Aan te vullen artikelen worden direct besteld en zo snel mogelijk geleverd. Via het display in het RFID-paneel wordt u geïnformeerd over het bestelproces. Met het touchscreen kunt u meer gegevens opzoeken of eventueel wijzigingen aanbrengen. Vanzelfsprekend is deze informatie ook beschikbaar via het online portal (pc, tablet, mobiel met Android).

Smile-16-02-2022503427
chris-013852900-1577977007_small

Benieuwd wat Stafa voor uw organisatie kan betekenen?
Ik help u graag.

Chris Körver

Manager Supply Systems

Benieuwd wat Stafa voor uw
organisatie kan betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.