Special parts

Diensten → Special parts

Special parts

Voldoen standaardproducten niet aan de vraag? Heeft u behoefte aan een specifieke component? Kies dan voor maatwerk. Stafa denkt mee over ontwerp, materiaal en proces. Naast de standaard bevestigingsmaterialen zijn we gespecialiseerd in Special Parts. Met onze technische expertise ontsnapt geen detail aan de aandacht. Ontdek de kracht van ervaring.

 

  • Draaidelen
  • Freesdelen
  • Technische veren en draadproducten
  • Plaatwerkdelen
  • Aluminium extrusieprofielen

Bent u op zoek naar een specifiek component of special part? Samen met zorgvuldig geselecteerde partners levert Stafa maatwerk in metaalproducten. Van draaidelen tot draadproducten, van technische veren tot extrusieprofielen en van plaatwerk tot lassamenstellingen. Ontdek de kracht van samenwerking.

Uw idee, onze realisatie

Stafa vertaalt tekening naar techniek en ontzorgt u het gehele proces op weg naar een kwaliteitsproduct. Onze mensen hebben de technische expertise om u te adviseren over materialen en bewerkingsmogelijkheden. Met advies brengen zij efficiency en klantwensen met elkaar in balans. Uw onderdelen worden geproduceerd bij nauwkeurig geselecteerde en betrouwbare partners in Zuid-Europa, Oost-Europa en Azië. De volgende productgroepen behoren tot de mogelijkheden:

Special Parts1

Draaidelen

Stafa levert draaidelen uit alle gangbare staallegeringen in roestvast staal, messing of aluminium. Uitgangsmateriaal tot een diameter van 60 millimeter en een lengte tot 600 millimeter kan naar wens bewerkt worden. Stafa biedt de mogelijkheid om voorraad aan te houden. Daardoor zijn bestellingen op afroep beschikbaar en dat houdt voor u de levertijden kort.

Technische veren en draadproducten

Op basis van uw specificaties levert Stafa drukveren, trekveren en draadproducten (diameter 0,5 – tot 30 millimeter). Mogelijke uitgangsmaterialen zijn (verzinkt) staal/verenstaal, roestvast staal, koper en messing. Ook bladveren met basismateriaal van 0,5 – 10 millimeter dikte zijn mogelijk.

Special Parts2

(Kleine) plaatwerkdelen en lassamenstellingen

Stafa levert maatwerk in plaatwerk. Plaatwerkdelen uit alle gangbare staallegeringen tot een dikte van 10 millimeter zijn mogelijk, evenals diverse nabewerkingen: lasersnijden, stansen, ponsen, zagen, zetten, lassen en draadtappen. Naar wens kunnen de onderdelen van een elektrolytische of thermische zinklaag worden voorzien. Ook KTL of poedercoaten behoort tot de mogelijkheden, evenals inhouse assemblage van eenvoudige samenstellingen.

Aluminium extrusieprofielen

Bent u op zoek naar specifieke freesdelen met een aluminium extrusieprofiel als basisvorm? Dan bent u bij Stafa aan het juiste adres. Daarnaast verzorgen we ook de productie van een compleet product: van extrusiematrijs en extrusie tot nabewerking. Verschillende oppervlaktebehandelingen zijn mogelijk, zoals (hard) anodiseren en poedercoaten.

Specials Parts 3
Sjoerd

Benieuwd wat Stafa voor uw organisatie kan betekenen?
Ik help u graag.

Sjoerd Crajé

Account Manager Special Parts

Benieuwd wat Stafa voor uw
organisatie kan betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.