Assemblage

Diensten → Assemblage

Assemblage

Stafa is méér dan een leverancier. Stafa levert complete assemblages, zowel voor bevestigingsartikelen als voor branchevreemde onderdelen. Combineer assemblage met voorraadbeheer en verpakken voor een efficiënte supply chain met een lagere Total Cost of Ownership.

 

  • Geautomatiseerd high-speed bagging en kitting
  • Bespaar kosten door efficiency in uitvoering
  • Professionele partner in klantspecifiek assembleren, verpakken en verzenden

Efficiënt en accuraat: de assemblageservice van Stafa levert betrouwbare resultaten. Processen worden naar wens ingericht, onderdelen volgens specificaties samengesteld. Van bouten tot bekabelen, van klemmen tot blindklinken. Assemblage is voor Stafa een vanzelfsprekend verlengstuk van onze activiteiten.

Complete assemblages

Stafa levert complete assemblages van allerlei componenten. Naast bevestigingsartikelen gaat het om andere metaaldelen en branchevreemde onderdelen. Processen worden naar wens ingericht, producten naar wens opgeleverd. Met onze totaaloplossingen zorgen we voor minder administratieve en operationele belasting.

Assemblage 2

Een partner die actief meedenkt

Bij Stafa geloven we in de kracht van samenwerking. Daarom delen we onze expertise met onze klanten. We genereren toegevoegde waarde met technische adviezen en dat geldt ook voor assemblage. We volgen specificaties nauwgezet, maar niet blind. Als we denken dat het efficiënter kan, adviseren we proactief. Zo optimaliseren we uw proces en ons partnership.

Verlaag uw Total Cost of Ownership

Stafa beschikt over ruime logistieke en productiefaciliteiten. Assemblage gaat daarom vaak hand in hand met voorraadbeheer en verpakken. In die combinatie schuilt optimalisatie van uw supply chain. En dat betekent: minder leveranciers, een hogere beschikbaarheid van producten en voorraad, en een lagere Total Cost of Ownership.

Assemblage 3
Dick Koopmans

Benieuwd wat Stafa voor uw organisatie kan betekenen?
Ik help u graag.

Dick Koopmans

Manager Stafa Industry

Benieuwd wat Stafa voor uw
organisatie kan betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.