Montagesets

Diensten → Montagesets

Montagesets

Stafa levert complete (montage)sets, klaar voor gebruik. Uiterst nauwkeurige meet- en weegsystemen zorgen voor de juiste samenstelling van iedere set, terwijl (semi)automatische verpakkingsmachines iedere order efficiënt uitvoeren.

 

  • Maatwerk conform specificaties
  • Efficiency door moderne machines
  • Procesoptimalisatie door one-stop-shopping

Stafa is méér dan een specialist in fasteners en specials. Onze services zijn ook ingericht op assemblage naar wens. Op basis van de specificaties levert Stafa maatwerk in montagesets. Daarmee maken we de operationele en administratieve processen van onze klanten efficiënter.

Meer Stafa = meer efficiency

Stafa levert complete (montage)sets met bevestigingsartikelen, specials, metaaldelen en branchevreemde componenten voor eindgebruikers. Met inhouse assemblage haalt u meer uit onze expertise. Haarscherp afgestelde meet- en weegsystemen zijn gekoppeld aan automatische verpakkingsmachines. Daardoor kunnen wij garanderen dat de componenten die in een set moeten zitten, er ook daadwerkelijk in zitten.

Smile-04-12-2019360949

One-stop-shopping

Bij Stafa koopt u een verpakking inclusief componenten in als één artikelnummer. Daardoor wordt onnodige overhead vermeden en voorkomt u hoge proceskosten. De kostprijs van eindproducten wordt daarmee heel transparant. Wilt u maximaal ontzorgd worden? Stafa biedt ook een breed scala aan verpakkingsoplossingen en logistieke diensten. One-stop-shopping met eindeloze mogelijkheden.

Optimaliseer uw supply chain

Door het samenstellen van montagesets uit te besteden, creëert u toegevoegde waarde voor uw product. U krijgt meer ruimte om te focussen op uw corebusiness. Bovendien profiteert u van procesoptimalisatie en dat kan grote besparingen opleveren, zowel financieel als operationeel. Uw supply chain wordt geoptimaliseerd: minder leveranciers, een lagere Total Cost of Ownership, een hogere beschikbaarheid én minder beslag op uw kapitaal.

Smile-24-10-2019348914
chris-013852900-1577977007_small

Benieuwd wat Stafa voor uw organisatie kan betekenen?
Ik help u graag.

Chris Körver

Manager Supply Systems

Benieuwd wat Stafa voor uw
organisatie kan betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.